Astăzi, 30 noiembrie, se fac șase ani de când a decedat Paul Walker (VIDEO)

738

Noiembrie 30, anul 2013, orele 15.30, Paul Walker și Roger Rodas urcă la volanul unui Porsche Carrera GT și pleacă de la evenimentul caritabil în memoria victimelor taifunului Yolanda.

Valencia, Santa Clarita, California. La volanul sportcarului german se afla Roger. Într-o zonă cu limitator de viteză de 72 km/h (45mph), din motive necunoscute, Rodas a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un stâlp după care a ajuns proiectată în doi copaci, iar mașina a luat foc instant.

Șoferul a decedat pe loc, din cauza loviturilor puternice. Cauza morții lui Paul Walker au fost atât traumele cât și arsurile. Incendiul izbucnit i-a făcut pe ambii greu de recunoscut…

Nici până astăzi nu se cunoaște cauza accidentului. Nu au fost găsite evidență de alcool sau substanțe narcotice, nu era nici măcar o cursă de drag racing, condiții meteo ok, asfalt curat, iar mașina nu avea urme de defecțiuni și totuși, în urma investigațiilor concluzia finală cu care au ieșit anchetatorii sunt viteza excesivă de 130 km/h și anvelopele prea vechi.

Pelicula, I Am Paul Walker, lansată la data de 11 August, 2011, a fost dedicată vieții actorului. Regretatul actor avea 40 de ani…

NICIUN COMENTARIU