Audi Q8 este cel mai proaspăt SUV al companiei din Ingolstadt. Noul model a fost prezentat la un eveniment special organizat în China în luna iunie, vânzările acestuia pe piața europeană au început în luna septembrie și iată că deja acum îl putem admira și pe drumurile de la noi din țară!

Exemplarul din imagini a fost importat din Germania conform numerelor de înmatriculare și încă nu a fost devamat în Moldova. SUV-ul este vopsit în nuanța Glacier White și deține un pachet exterior S line, care diferă de versiunea de bază prin barele de protecție mai agresive, o grilă a radiatorului vopsită în altă culoare decât cea a caroseriei, mai multe elemente decorative la nivelul caroseriei și logo-uri S line. La fel, observăm și jantele cu diametrul de 22 de inch, care se oferă opțional.

Primul Audi Q8 din Moldova, este prezent în versiunea 50TDI quattro, ceea ce înseamnă că ascunde sub capotă o unitate diesel de 3.0 litri volum care oferă 286 de cai putere și 600 Nm. Propulsorul este cuplat la o cutie automată cu opt rapoarte, care permite o accelerație de la 0 la 100 km/h în 6,3 secunde, iar viteza maximă să atingă pragul de 232 km/h.

NICIUN COMENTARIU