Așteptări vs Realitate. Vezi cum arată noul Volkswagen iD.3 surprins în toamnă, pe drumurile publice

243

Prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt la începutul lunii septembrie, iată că noul vehicul electric de la Volkswagen a fost deja surprins în trafic. Și după cum bine știți, e o diferență între cum se prezintă mașinile în pozele profi și cum arată în stradă.

Doar că Volkswagen iD.3 nu și-a pierdut farmecul ci dincontră, privește foarte încrezut în viitor. Are și cu ce! Platforma MEB pe care a fost construit îi asigură ”dimensiunile compacte asemănătoare cu ale unui Golf, spațiul interior al unui Passat și un sprint fulgerător demn de un GTi”, susțin oficialii din Wolfsburg. Unde mai pui că autonomia de mers 100% electric este de până la 550 de km.

Pentru un oraș cum e Chișinăul asta ar însemna că te plimbi cel puțin o săptămână fără nici o grijă de consum, alimentare, benzinării, etc.

Cu toate că producția oficială urmează să ia startul în luna noiembrie a lui 2019, în jur de 2000 de mașini au fost deja asamblate pentru diferite teste, și prezentări. Iată cum se explică și faptul că un iD.3 a fost surprins în trafic.

Între timp, numărul de EV-uri în Moldova este în creștere și suntem curioși să aflăm cum privesc cititorii AE posibilitatea de a trece pe mașini mai ecologice, să nu zic chiar 100% eco.

NICIUN COMENTARIU