Aston Martin a pierdut 100 de milioane de euro în 2019, din cauza vânzărilor slabe a lui Vantage!

138

Se pare că cei de la Aston Martin trec printr-o perioadă extrem de deficilă, care a început după ce compania britanică a fost listată la bursă. Acțiunile constructorului au scăzut dramatic cu 21% în anul 2019, valoarea pe piață fiind în acest moment de circa 2.18 miliarde de lire sterline.

Primele nouă luni ale anului 2019, Aston Martin a înregistrat o pierdere totală de circa 100 de milioane de euro! În această ordine de idei, englezii învinuiesc în aceste pierderi considerabile anume modelul Vantage, care înregistrează vânzări slabe. Doar 878 de livrări ale modelului au fost înregistrate în primele trei trimestre ale anului.

“Segmentul în care concurează Vantage este în scădere, iar cererea rămâne mai mică decât planurile noastre inițiale. În consecință, volumul vânzărilor totale este în scădere,” a explicat CEO-ul Aston Martin, Andy Palmer.

Cu toate acestea, britanicii speră să treacă peste perioada neferictiă cu ajutorul primului SUV din istoria mărcii, numit DBX. Modelul urmează a fi prezentat în data de 20 noiembrie.

NICIUN COMENTARIU