Aston Martin DBS GT Zagato: elemente din aur, inserții interioare printate 3D și doar 19 exemplare asamblate

120

Aston Martin colaborează cu cei de la Zagato deja de aproape 60 de ani, iar în acest an, cele două companii pregătesc un pachet cu totul special. Este vorba de Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation, urmașul legendarului DB4 Zagato produs în anii 1960.

Acum, britanicii prezintă și noul DBS GT Zagato. Ambele vehicule fac parte din colecția DBZ Centenary și pot fi cumpărate doar împreună! Prețul este și el la fel de special ți începe de la 6.7 milioane de euro!

Noul DBS GT Zagato este finisat în nuanța culorii roșii numită Supernova Red și integrează elemente de caroserie din fibră de carbon, printre care difuzorul și plafonul. Modelul este încălțat în jante vopsite în nuanțele Satin Black și Gold, în timp ce logo-ul producătorului de la nivelul aripilor este fabricat din aur de 18 carate! Acoperite cu aur au fost și prezoanele și dungile laterale, iar grila radiatorului este alcătuită din 108 elemente active.

La capitolul interior, britanicii ne-au pregătit o tapițerie Spicy Red și finisaje metalice printate 3D. La fel, clienții vor putea opta opțional, ca accesoriile printate 3D să fie realizate din aluminiu sau carbon.

Aston Martin DBS GT Zagato este echipat de britanici cu o unitate V12 Bi-turbo de 5.2 litri volum care generează un total de 770 de cai putere, adică cu 45 CP mai mult decât DBS Superleggera.

Conform oficialilor Aston Martin, pachetul DBZ Centenary va fi produs în 19 exemplare.

NICIUN COMENTARIU