Despre acest BMW 750i în caroseria E38, tunat de bulgarii de la Vilner s-a scris de multă vreme pe paginile de internet. Acum însă limuzina revine în atenţia internauţilor, iar de această dată este însoţită şi de o ofertă de preţ. Da da, aţi citit bine, maşina îşi caută un nou proprietar

Maşina a trecut printr-un amplu proces de modificare, care a vizat o revopsire totală, noi jante şi un interior complet retapiţat. Însă retapiţat este prea puţin spus! Designerii acestui atelier au realizat o adevărată operă de artă, atribuind atenţie maximă fiecărui detaliu (mai puţin butoanelor de reglaj la scaunele electrice, unde se vede praful uscat de ani de zile). Pornind de la volan, consolă, feţe de uşi şi terminând cu scaunele şi bancheta spate, absolut totul a fost îmbrăcat în piele, iar combinaţia de Alcantara şi cusuturi contrastante fac toţi banii din lume.

BMW-3

Trebuie să recunoaşteţi că Vilner a reuşit ce şi-a propus, să îi confere un aer modern unei maşini vechi de mai bine de două decenii. Şi totul funcţionează ireproşabil, asemenea unui ceas elveţian, iar „mecanismul” care pune în mişcare acele instrumentelor de bord, este un V12 de toată frumuseţea. Aspirat natural şi cu un volum total de 5.4 litri acesta este capabil să livreze punţii spate în jur de 322 de cai putere şi 490 Nm de cuplu motor. Nu este chiar cel mai înspăimântător sportcar, însă chiar şi aşa, E38-ul 750i te poate surprinde plăcut cu un sprint de la zero la prima sută în 6.6 secunde! Unde mai pui că este şi dotată cu tehnologii cât de cât actuale, ca să nu le zic chiar de ultimă oră.

Nu îi lipseşte nici sistemul audio, reglajele electrice, oglinda cu auto-dimming, tot felul de sensori ploaie/apă/vânt/pământ sau chiar suspensia reglabilă. Plus la toate, limuzina a fost rulată „numai” 141.000 de km!

BMW-4

BMW-5

BMW-6

BMW-7

BMW-8

BMW-9

BMW-10

BMW-11

BMW-12

BMW-13

BMW-14

BMW-15

BMW-16

BMW-17

BMW-18

BMW-19

BMW-20

phpThu

phpThumb_gener

phpThumb_generat

phpThumb_generated_t

phpThumb_generated_thumbnail

sursa: bmwpower.md

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ