Proiectat pentru a putea participa în cursele de Rally Paris-Dakar T3, Mitsubishi Pajero în versiunea de bază era o unealtă mai puţin potrivită pentru a te aventura în off-road. Nu însă şi modelul de mai jos, care este o reinterpretare al clasicului Pajero şi poartă denumirea sugestivă Evolution.

Exemplarul produs într-un număr de 2.500 de unităţi se remarca printr-o serie de modificări de ordin tehnic cum ar fi suspensia ARMIE (All Road Multi-link Independent suspension for the Evolution), datorită căreia a fost mărit ecartamentul maşinii dar şi cursa de lucru a suspensiei.

Iar sub capotă şi-a făcut loc un benzinar V6 MIVEC de 3.5 litri volum care dezvoltă în jur de 280 cai putere, livraţi sistemului de tracţiune integrală prin intermediul unei transmisii automate cu cinci rapoarte. Adiţional au fost instalate un diferenţial blocabil pe faţă şi pe spate.

Toată garnitura tehnică urma să primească un nou ambalaj într-un stil apropiat de piaţa domestică JDM, noi jante dar şi un interior revizuit. Şi ca să vă nu mai ţin prea mult în suspans, aflaţi că SUV-ul poate fi al vostru la un preţ de 5000 lire. O găsiţi aici.

pjevo2 pjevo9 pjevo12 pjevoint

NICIUN COMENTARIU