În perioada 27-28 aprilie curent, Republica Moldova va fi vizitată de Preşedintele Consiliului European Donald TUSK. În acest context, Inspectoratul Național de Patrulare informează conducătorii auto că circulația pe străzile din centrul capitalei va fi restricționată.

Aşadar, în ziua de 28 aprilie, marţi, în intervalul orelor 07:00- 14:00, şoferii sunt îndemnați să evite: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, precum și străzile N. Iorga, București, 31 August, B. Bodoni, V. Micle,M. Eminescu, A. Pușkin, Sf. Țării, Viaduct și bd. Dacia.

Mai mulți polițiști vor fi dislocați în capitală pentru a asigura securitatea personală a înaltului oficial. Inspectorii de patrulare vor dirija circulaţia rutieră pe direcţiile de deplasare ale delegației, asigurînd, în același timp ordinea publică și securitatea tuturor participanților la traficul rutier.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă pietonii și șoferii să se conformeze indicațiilor polițiștilor care vor dirija traficul rutier și să se deplaseze pe străzile adiacente celor numite mai sus.

sursa: igp.gov.md

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ