„Atenție șoferi! #INP intensifică activitățile în contextul condițiilor meteo”. Cu aceste mesaj a revenit astăzi, 1 Decembrie, Inspectoratul Naţional de Patrulare. Tot de aici aflăm că se va intensifica controlul pe traseele naţionale.

Precipitaţiile se vor menţine şi în acest weekend, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat, iar potrivit INP, „ploaia afectează desfășurarea traficului rutier”. Astfel, în scopul prevenirii accidentelor rutiere, poliţiştii de patrulare vor întreprinde măsuri de documentare a șoferilor care nu respectă limita de viteză admisă şi depistarea conducătorilor auto care urcă la volan în stare de ebrietate, care sunt principalele cauze a accidentelor rutiere.

De asemenea operațiunea ,,UMBRIȘ” continuă, deoarece geamurile umbrite diminuează câmpul vizual al șoferului, susţine INP. Cât de mult şi cât de grav însă nimeni nu spune nimiec, ca de obicei.

Totuşi, în cazul în care vă aflați într-o dificultate nu ezitați să solicitați susținerea celui mai apropriat echipaj de patrulare sau apelați 902.

NICIUN COMENTARIU