Ambuteiaje in capitala

Din cauza protestelor organizate astăzi, 24 ianuarie, va fi restricţionat accesul pe mai multe străzi în perimetrul Pieţei Marii Adunări Naţionale şi în zona Parlamentului. 

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă  conducătorii auto să evite centrul capitalei, în special bd. Ștefancel Mare și Sfânt, unde, începând cu orele 11:00 va avea loc o acțiune de protest.

Ambuteiaje in capitala

În timpul întrunirilor, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseele de deplasare şi redirecționată pe străzile adiacente acestora. De asemenea, traseele mai multor mujloace de transport vor fi modificate.La fel, șoferii  sînt rugaţi să circule cu maximă atenţie în zonele mai sus menţionate şi să respecte cu stricteţe indicaţiile inspectorilor de patrulare, semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere.

Ambuteiaje in capitala

Menţionăm, participanţii sînt obligaţi:

–   Să respecte legislaţia, ordineapublică şi cererile legitime ale organizatorilor;

–   Să se abţină de la acţiuni care pot împiedica desfăşurarea întrunirii şi de la incitarea la astfel de acţiuni;

–   Să părăsească întrunirea la cererea organizatorului şi/sau a reprezentantului autorităţii administraţiei publice locale ori a organului de poliţie;

–    În timpul întrunirii să nu deţină arme, obiecte explozive, sau orice substanţe interzise sau alte obiectece care pot pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor.

Astfel,  participanții  își pot parca unitățile de transport: Parcarea de la Circ; strada Pan Halippa; parcul industrial „TRACOM”.

sursa: www.igp.gov.md

poze: AutoExpert; www.igp.gov.md

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ