Atenţie Şoferi unde parcaţi! Iată în ce capcană au căzut mai multe maşini

2580

Lucrările de reabilitare a bulevardului Ştefan cel Mare din capitală sunt încă în curs de desfăşurare, iar lumina de la capătul tunelului cam greu se întrezăreşte. Între timp, în mare agitaţie zinică şi în căutarea unui loc de parcare liber, şoferii mai calcă şi prin „capcane”.

Să recunoaştem, această groapă nu a fost lăsată intenţionat pentru şoferi şi automobilele lor, ci pentru a putea fi plantat un pom acolo, sau o floare, ori mai ştiu eu ce prevede proiectul de reconstrucţie a trotuarelor. Însă unii dintre automobilişti, au neglijat prezenţa acesteia în peisaj şi în încercarea de a parca, au avut ghinionul să pună pe burtă maşinile lor.

Nu este cunoscut numărul de conducători auto care au căzut pradă acestui miraj, crezând că este loc numai bun de parcare şi care nu au ţinut cont de logică, însă doar pozele de astăzi vorbesc despre cel puţin doi fericiţi.

Între timp, moldovenii parchează care şi cum pot, unii pe două locuri, alţii mai perpendicular, unii mai pe diagonală, aşa, cum îi duce capul, pentru că a devenit o realitate „normală” în ţara noastră, să nu îţi pese de ceilalţi automobilişti. Bine că tu ai prins un loc, restul…

sursa foto Facebook: smotra.ru

NICIUN COMENTARIU