Au apărut noi poze spion cu viitoare generaţie a lui E63 AMG!

67

La scurt timp după premiera mondială a celui mai nou model E-Class, Mercedes-Benz se grăbeşte să treacă la următoarea etapă, cea în care va prezenta versiunea de top, modificaţia E63 AMG. După cum puteţi vedea şi în pozele alăturate, primile teste au început deja, iar maşina a fost surprinsă în veşminte speciale de camuflaj.

Prototipul din imagini a fost observat în Spania şi se dosebeşte clar de un E-Class obişnuit. Sedanul de performanţă al constructorului de automobile din Stuttgart este trădat de bodykitul aerodinamic, remarcabil prin bara faţă mult mai proeminentă, cu guri de ventilare ceva mai mari, jante în spiţe, praguri laterale puţin mai evazate şi un difuzor care integrează finalele ţevilor de eşapament în bara spate. Pe capota portbagajului şi-a făcut apariţia un spoiler de dimensiuni modeste, iar sistemul de frânare cu discuri masive se poate observa cu ochiul liber.

În ce priveşte interiorul, ne putem aştepta ca acesta să beneficieze de cele mai multe opţionale oferite pe un E-Class în dotarea standard, printre care display-ul de 12.3 inch pe diagonală, sistemul audio 3D Burmeister, volan sport, trimuri speciale şi tapiţeria din piele din cea mai înaltă calitate.

Deşi sunt încă neconfimarte zvonurile, se presupune că noul E63 AMG va apela la serviciile aceluiaşi V8 de 4.0 volum, întâlnit pe AMG GT şi C63 AMG, dar care va suferi modificări esenţiale pentru a livra cel puţin 550 de cai putere pe roţile punţii spate, iar opţional va fi disponibil şi sistemul de tracţiune integrală 4MATIC.

mercedes-amg-e63-spy-photo (1)

mercedes-amg-e63-spy-photo (2)

 

mercedes-amg-e63-spy-photo (3)

mercedes-amg-e63-spy-photo (4)

mercedes-amg-e63-spy-photo (5)

mercedes-amg-e63-spy-photo (6)

mercedes-amg-e63-spy-photo (7)

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ