O dacapotabilă mai puţin obişnuită a fost scoasă la vânzare în Statele Unite ale Americii. Este vorba despre un Subaru WRX STI, care pentru majoritatea lumii se asociază cu un automobil de rally.

Deja pentru a treia oară această Impreza încearcă sa-şi găsească stăpânul. Pentru prima dată, maşina a fost pusă la vânzare în 2011, de către dealerul Manchester Subaru situat în oraşul Manchester, New Hampshire, care de altfel a şi construit acest cabrio mai puţin obişnuit. Atunci iubitorii mărcii puteau să îl achiziţioneze în schimbul sumei de $75.000, acum însă după trei încercări cu ghinion, preţul a scăzut la 27.000 de dolari SUA.

Pe parcursul vieţii sale, automobilul a reuşit să fie văzut şi pe platforma americană de vânzări „Craigslist”, unde din păcate preţul nu era specificat.

Maşina cu patru uşi, dotată cu un soft top, are la bord un parcurs de 9042 mile (aproximativ 14.500 km). Acest Subaru WRX STI în generaţia a treia, care potrivit oficialilor este axat pe confort, siguranţă şi practicabilitate, vine echipat din uzină cu un propulsor turbo de 2.5 litri volum, dezvoltă 300 CP şi este ghidat de o cutie mecanică în 6 trepte.

Mai jos vă invităm să vedeţi imaginile cu una dintre cele mai neobişnuite decapotabile, probabil şi singura cu gene de maşină de raliu.

NICIUN COMENTARIU