Au furat două Lamborghini Urus, dar s-au tamponat unul în altul la scurt timp. Sunt implicați și niște copii

627
Lamborghini Urus, stolen, Boston,

Alarma unui showroom din Boston, USA, a fost activată în dimineața orelor 3, iar un ofițer de poliție e plecat imediat la chemare. În drum spre showroom ceva l-a oprit însă și instinctul nu l-a trădat.

Observase un Chevrolet Cruze și două modele Lamborghini Urus chiar pe o stradă din apropierea salonului auto. Știind că Urus-ul este o țintă frecventă pentru hoți, polițistul a întors imediat după ei pentru a-i opri. Chevrolet-ul a oprit însă nu și cele două URUS care au accelerat instant pentru a scăpa de urmărire.

Imediat au fost implicate mai multe mașini de poliție, una dintre care s-a deplasat totuși la showroom pentru a constata că au dispărut două Lamborghini Urus, iar un alt echipaj a reținut șoferul din Chevrolet Cruze. Acesta s-a dovedit a fi un minor, fără permis de conducere!

Câteva ore mai târziu (5), SUV-urile au fost găsite, tamponate, în lanț. Unul din șoferi nu a reușit să frâneze la timp tamponând un Kia Soul, iar al doilea URUS s-a înfipt în cel din fața lui. Unul dintre suspecți a fost arestat iar altul pus pe fugă.

NICIUN COMENTARIU