Audi publică imagini cu interiorul crossoverului e-tron. Vehiculul electric oferă 5 display-uri, 16 difuzoare și camere în loc de oglinzi!

226

Compania Audi, a publicat pe parcursul acestei săptămțni primele imagini cu interiorul crossover-ului pur electric e-tron, care va debuta oficial în Statele Unite ale Americii în luna septembrie, punctul forte al EV-ului fiind reprezentat de cele 5 ecrane disponibile.

Două dintre display-uri au diagonala de 7 inch, sunt poziționate în partea din dreapta-sus a portierelor din față și au misiunea de a proiecta imaginile surprinse de camerele video care înlocuiesc oglinzile laterale tradiționale. Cele două ecrane sunt sensibile la atingere, în așa feș șoferul și pasagerul din dreapta au posibilitatea de a efectua diverse acțiuni, precum zoom-in și zoom-out pentru mărirea sau micșorarea câmpului vizual, dar în același timp pot muta și cadrul pentru a observa alte detalii din spatele mașinii.

Plus la toate, șoferul poate alege unul dintre cele 3 moduri de afișare a imaginilor, în funcție de locul în care este condusă mașina: pe autostradă, în zone urbane cu multe viraje sau în parcare. Amintim că Audi e-tron va deveni primul model de serie din lume care va fi disponibil opțional cu camere video în locul oglinzilor laterale tradiționale.

Celelalte trei display-uri din salonul mașinii, sunt destinate ceasurilor de bord, sistemului de infotainment și sistemului de climatizare, ultimul fiind poziționat în partea inferioară a consolei centrale, așa cum se întâmplă și în cazul ultimelor generații ale modelelor Audi A8, A7 și A6.

Reprezentații Audi, au mai declarat că e-tron va avea un ampatament de 2.928 milimetri, astfel încât va oferi un spațiu generos pentru 5 pasageri, care se vor bucura opțional de un sistem de sunet marca Bang & Olufsen, alcătuit din 16 difuzoare care oferă o putere totală de 705 W.

Mai devreme, Audi a confirmat că e-tron va avea o baterie de 95 kWh capabilă să se alimenteze în doar 30 de minute și să ofere o autonomie de până la 400 de kilometri conform noului standard WLTP. Inițial, prezentarea oficială era planificată pentru data de 30 august la Bruxelles, însă Audi a mutat evenimentul în Statele Unite în luna septembrie, cel mai probabil din cauza arestării CEO-ului companiei, Rupert Stadler.

NICIUN COMENTARIU