Audi Q2 vine la Geneva! Crossoverul din Ingolstadt tocmai a fost dezvăluit într-un nou teaser

22

Cel mai compact crossover din gama producătorului de automobile din Ingolstadt a fost parţial dezvăluit într-un nou teaser video. Botezat Audi Q2, micuţul va fi prezentat în calitate de concept chiar la începutul lunii viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Şi în acest an echipa AutoExpert va fi prezentă la faţa locului pentru a vă furniza cele mai importante detalii. 

Videoclipul cu o durată de 16 secunde nu ne lasă să vedem prea multe detalii, afară de faptul că maşina este finisată într-o nuanţă de caroserie galbenă…Totuşi, în pozele de mai jos se poate desluşi silueta acestuia, caracteristice gamei de modele Q. Grila frontală impunătoare, faruri asemănătoare cu modelul Q7, şi un posterior cocoţat cât mai sus.

Audi Q2 va fi construit pe platforma modulară MQB, iar în versiunea de bază va dispune doar de tracţiune pe puntea faţă, sistemul quattro fiind disponibil doar în calitate de opţiune. Pe partea motorizărilor sunt şanse să vedem în premieră, motorul în trei cilindri de 1.0 litri, turbo-aspirat, urmat apoi de unităţi ceva mai potente, de 1.4 litri TSI, sau 1.6 şi 2.0 TDI. În dependenţă de agregatul de sub capotă sunt oferite două tipuri de transmisii, manuală cu şase rapoarte sau una de tip DSG.

Noul model va concura cu un alt novice, de această dată de la BMW, prototipul celui din urmă fiind deja spionat în teste. În vânzare Q2-ul va fi anunţat în a doua jumătate a lui 2016.

wcf-2016-audi-q2-2016-audi-q2-teaser-1 wcf-2016-audi-q2-2016-audi-q2-teaser

NICIUN COMENTARIU