Autorii furturilor din cele 26 de maşini au fost reţinuţi! (VIDEO)

57

Trei tineri cu vârstele cuprinse între 21 şi 28 ani, bănuiţi de spargerea celor 26 de automobile, parcate pe strada Zelinschi şi bulevardul Dacia acum o săptămână în urmă, au fost reţinuţi de Poliţia capitalei, scrie site-ul de ştiri realitatea.md. 

Potrivit poliției, indivizii ar fi adus prejudicii materiale proprietarilor de automobile în sumă de aproximativ 100.000 lei. În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile suspecților, poliţiştii au depistat hainele în care indivizii ar fi fost îmbrăcaţi, atunci când au pătruns în automobile prin deteriorarea geamurilor laterale, precum şi bunuri materiale care ar fi fost furate. Bănuiţii deocamdată nu-şi recunosc vinovăţia. Cu toate acestea, poliţiştii au acumulat deja probe care demonstrează implicarea acestora la spargerea automobilelor. Ei ar fi furat bunuri materiale doar din trei automobile, iar restul au fost doar deteriorate.

La reţinerea suspecţilor a fost solicitată şi intervenţia angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială ”Fulger” din cadrul IGP. Pe acest caz au fost deschise mai multe cauze penale. Indivizii riscă închisoare pe un termen de la 2 până la 6 ani.

sursa: realitatea.md

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ