Bătrânul Infiniti QX80 primeşte tratamentul Larte Design

22

Prima asociere care îţi vine în minte atunci când vezi un Infiniti QX80 este un…rinocer. Pe bune, chiar seamănă cu un animal feroce, gata să te intimideze oricând dacă îi calci spaţiul privat. Iar cei de la Larte Design se pare că sunt îndrăgostiţi de fauna junglei de asfalt, astfel că au decis să domesticească rinocerul într-un fel aparte.

Specialiştii atelierului de tuning din Federaţia Rusă, nu au făcut altceva decât să îi sublinieze opulenţa SUV-ului, cu o nouă nuanţă de vopsea combinată cu elemente de caroserie gri, dar şi o sumedenie de accesorii noi. Aici sunt incluse şi grila radiatorului, de proporţii impunătoare şi cu un design în formă de V-repetat, noi blocuri optice cu lumini de zi incluse, două seturi de proiectoare, lumini de zi led DRL încorporate în spoilerul frontal, dar şi mai mult spaţiu adiţional pentru gurile de ventilare.

Efectul de intimidare este accentuat şi de jantele de 22 de inch în diametru care pe o asemenea caroserie nu par deloc ieşite din comun. Acestea sunt puse în mişcare de un motor pe măsură, în forma unui V8 de 5.6 litri care dezvoltă pe puţin 400 de cai putere. Aproape suficient pentru un Rino-Rino care cântăreşte aproximativ 2.800 de kilograme. Ei bine, cu vreo doi pasageri cărora această maşină li se potriveşte după ţinută, am putea spune că motorului îi revine sarcina de a transporta 3 tone de greutate!

Infiniti-Larte-1 (1)

Infiniti-Larte-2

Infiniti-Larte-3

Infiniti-Larte-4

Infiniti-Larte-5

Infiniti-Larte-6

Infiniti-Larte-7

Infiniti-Larte-9

Infiniti-Larte-10

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ