Directorul general al companiei BMW, Harald Krüger, a confirmat prezentarea în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, a modelului BMW i5. Agenţia de presă a companiei, la rândul său a postat ieri un video, unde putem vedea acest concept ţinut până acum în taină.

Automobilul apare în clipuleţul ce povesteşte despre viitorul „electric” al companiei din München şi seamănă extrem de mult cu modelul desenat în patentele înregistrate anul trecut.

După cum puteţi observa, i5 are o grilă largă din faţă alăturată de farurile LED, exact cum putem vedea pe hybridurile i3 şi i8. Deasemenea este accentuată bara faţă vopsită în două culori şi o grilă integrată între capotă şi parbriz. Designul futuristic este completat de pragurile aerodinamice şi arcurile masive atât pe faţă cât şi pe spate.

Datele tehnice ale automobilului rămân a fi o enigmă, însă din spusele lui Krüger, care susţine că modelul va fi clasat între i3 şi i8, putem intui că este vorba despre încă un EV marca BMW, gama cărora până în 2025, se planifică să se extindă până la 25 de modele.

NICIUN COMENTARIU