Beat la volan, a intrat cu Renault-ul într-un KamAZ parcat pe dreapta. Acum e în spital, dar riscă dosar penal

678

Nu putem spune STOP consumului de alcool la volan? Înseamnă că nu vom pune pe STOP nici ”noutățile” legate de acești șoferi iresponsabili.

Un alt șofer care a urcat băut la volan a ajuns la spital. Asta după ce a intrat cu mașina în remorca unui camion parcat pe acostament. Accidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:50, în localitatea Țepilova, din raionul Soroca.

Solicitată telefonic, mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Autoexpert.MD că este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani, care se afla la volanul unui automobil de marca Renault și se deplasa pe drumul local dinspre orașul Soroca în direcția localității Țepilova.

„Într-un moment de neatenție, bărbatul a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe traseu și s-a izbit violent în remorca unui camion de marca KAMAZ care era parcat pe acostament. În urma impactului, bărbatul s-a ales cu mai multe traumatizme și a fost preluat de o ambulanță”, ne-a spus Bețivu.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că bărbatul avea 0,99 mg/l de alcool în aerul expirat. Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz, iar bărbatul urmează să fie cercetat penal pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

NICIUN COMENTARIU