Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost prins beat la volan, după ce polițiștii l-au văzut conducând pe contrasens. În urma verificărilor, etilotestul a arătat că şoferul avea o concentrație de alcool de trei ori mai mare decât limita admisă!

Și ca să fie imaginea completă, aflați că tânărul în vârstă de 22 ani nici măcar nu avea permis de conducere. Băiatul este originar din satul Chirianca, raionul Strășeni. Cum a ajuns acesta să conducă pe contrasens pe strada Vasile Alecsandri și pe deasupra cu viteză excesivă este greu de înțeles…

„L-am ajuns la intersecția străzilor Alexandru cel Bun cu Mihai Eminescu. La verificare conducătorul auto a comunicat că nu are deloc permis de conducere și am simțit miros puternic de alcool”, a declarat inspectorul de patrulare, Vitalie Guzun pentru publika.md.

Tânărul le-a declarat poliţiştilor că a împrumutat mașina de la soția unui prieten pentru a veni în Chișinău să-și vadă iubita. Bărbatul a recunoscut că a consumat alcool înainte de a urca la volan. Acum ”șoferul” riscă dosar penal.

 

NICIUN COMENTARIU