Bentley Bentayga First Edition. Modelul adresat exclusiv clienţilor VIP!

30

Câţiva dintre cei mai răsfăţaţi clienţi Bentley au avut parte de o prezentare specială a noului model Bentayga. Aceştia au fost invitaţi în oraşul Los Angeles, la Sunset Marquis Hotel, pentru a face cunoştinţă îndeaproape cu Bentley Bentayga First Edition, un model produs în ediţie limitată!

Potenţialii cumpărători vor descoperi un SUV rafinat, condimentat cu accente sport în forma elementelor aerodinamice din fibră de carbon, tapiţerie din piele cu cusuturi speciale diamant, jante de 22 inch în diametru cu accente de negru, dar şi emblema cu drapelul Marii Britanii, Union Jack.

Ediţia limitată la numai 608 exemplare va utiliza serviciile aceluiaşi motor W12 de 6.0 litri volum, twin-turbo, care dezvoltă aproximativ 600 de cai putere (608 PS) şi catapultează SUV-ul cu o masă totală de peste două tone, în numai 4.0 secunde până la prima sută la oră! După cum probabil ştiaţi, viteza maximă este limitată la 301 km/h.

Bentley Bentayga First Edition vine „la pachet” cu un ceas autentic Breitling, stilizat în gama de nuanţe şi culori ca şi maşina în sine. În dependenţă de preferinţele clienţilor, sunt oferite trei ceasuri la alegere, unul dintre care, Chronomat 38, este adresat exclusiv sexului frumos!

000 (1)

000 (2)

000 (3)

000 (4)

000 (5)

000 (6)

000 (7)

000 (8)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ