Bentley declară că noul Continental GT poate fi configurat în 7 miliarde de variante diferite! Tu pe care o alegi?

76

Bentley a adăugat la lista de configurări a modelului Continental GT două opțiuni noi: un acoperiș panoramic din sticlă cu acoperire polarizată și elemente decorative din fibră de carbon acoperită cu lac. Odată cu apariția noilor dotări, numărul de configurații disponibile ale modelului a ajuns la șapte miliarde!


Acoperișul panoramic cu polarizare este oferit numai pentru Bentley Continental GT în versiunea echipată cu unitatea W12. Acesta implică și o perdea de Alcantara disponibilă în 15 variante de culori. Instalarea unui acoperiș panoramic îi va costa pe clienți 3.150 de lire sterline.

A doua opțiune, pachetul High Gloss Carbon Fibre, include inserții decorative din fibră de carbon pentru panoul frontal și portiere și, este disponibil inclusiv pentru varianta Continental GT V8.

În configuratorul Bentley destinat modelului Continental GT, clienții au posibilitatea de a alege una dintre cele 63 de culori ale caroseriei, una din cele nouă seturi diferite de jante disponibile în două dimensiuni, nouă nuanțe de bază și nouă nuanțe secundare ale interiorului, precum și 18 opțiuni de decorare a salonului.

În total, potrivit companiei Bentley, clienții au la dispoziție șapte miliarde de configurații diferite ale modelului de lux!

Amintim că, Continental GT oferă două mtorizări unde, cea de top este reprezentată de o unitate W12 de 6.0 litri volum de 635 CP și 900 Nm, iar cea de-a doua de un V8 Bi-turbo de 4.0 litri volum, care pune la dispoziție 550 cai putere și un cuplu de 770 Nm. Ambele unități lucrează în tandem cu o transmisie automată cu opt rapoarte și un sistem de tracțiune integrală.

NICIUN COMENTARIU