Compania Bentley a instalat un scaner de amprente în nișa destinată lucrurilor mărunte, situată pe consola centrală a SUV-ului de lux Bentayga. Producătorul susține că acesta va permite proprietarilor automobilului să-și păstreze lucrurile în siguranță.

Compartimentul pentru păstrarea lucrurilor mărunte cum ar fi ceasul, portmoneul sau alte lucruri de dimensiuni mici, este proiectat de subdiviziunea Mulliner, și reprezintă defapt un box din aluminiu. Acesta este dotat cu două porturi USB, care permit alimentarea smartphone-urilor. Scanerul de amprente, permite înregistrarea câtorva amprente de deget, datorită memoriei interne cu care este dotat.

Amintim că SUV-ul de lux, este echipat cu un propulsor V8 Twin-turbo de 4.0 litri volum care livrează 550 CP și 770 Nm, sau o unitate W12 de 6.0 litri volum care dezvoltă 608 CP și 900 Nm. Deasemenea producătorul propune o variantă diesel, care folosește un motor V8 de 4.0 litri volum, capabil să ofere 435 CP și 900 Nm, dar și o variantă ecologică dotată cu un sistem hybrid împumutat de la Porsche Panamera E-Hybrid, care a debutat recent la Salonul Auto de la Geneva.

NICIUN COMENTARIU