Bentley Mulsanne Speed Beluga Edition este mai negru ca noaptea

66

Creată de dizivia Mulliner, noua ediţie specială Mulsanne Speed Beluga Edition se adresează mai mult celor care vor să rămână în umbra întunericului şi cu toate astea, să poată sclipi atunci când îşi doresc să o facă. Limuzina britanicilor este acoperită complet de o vopsea neagră specială, cu accente în aceeaşi nuanţă pe jante, embleme, faruri şi etrieri. 

Luciul inserţiilor de crom s-a păstrat pe ici pe colo, însă numai pentru a reflecta puţină lumină peste aspectul sumbru al maşinii. Exteriorul pare a fi limitat în modificări însă să nu vă gândiţi că interiorul maşinii s-a ales cu mai multă atenţie. Parţial, acelaşi tratament a fost aplicat şi pentru habitaclu, cu tapiţerie din piele neagră, trimuri Piano Black şi lemn Dark Stained Burr Walnut. Pe final inscripţiile gravurate cu laser Beluga Edition, subliniază apartanenţa modelului la o ediţie specială.

Pe partea tehnică, totul a rămas la fel. Acelaşi V8 de 6.75 litri volum total împinge maşina până la 100 km/h în 4.8 secunde, având în arsenal cel puţin 530 de cai putere şi 1.100 Nm de cuplu motor. La asemenea cifre, consumul de carburanţi ne interesează cel mai puţin, însă dacă tot a fost anunţat, aflaţi că acesta constituie în jur de 13-20 litri la sută.

000 (1)

000 (2)

000 (3)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ