Bentley ne invită în culise! Vezi cum a luat naştere modelul Bentayga (VIDEO)

27

Lansarea celui mai luxos şi mai performant SUV din lume nu este doar un moft marca Bentley, ci reprezintă o adevărată revoluţie în segmentul vehiculelor de teren premium. Astfel că Bentayga a dat naştere unei noi nişe, unde curând i se vor alătura modele ca Lamborghini Urus, Maserati sau cine ştie, poate chiar şi Rolls-Royce. Însă, dincolo de aparenţe, proiectarea şi dezvoltarea unui asemenea model nu a fost o sarcină deloc uşoară!

Şi nu vorbim doar despre efortul financiar enorm necesar pentru a crea un SUV extrem de luxos, ci şi de o abordare pe măsură, contractând unii dintre cei mai pretenţioşi şi calitativi furnizori de piese şi materie primă din toată lumea. Iar pentru ale aduce un omagiu tuturor celor implicaţi într-un asemenea proiect de anvergură, Bentley a creat un videoclip scurt, intitulat „The making of Bentley Bentayga”.

Pornind de la primile schiţe pe foaie, şi până la imprimarea ultimului logo Bentley, SUV-ul Bentayga s-a bucurat de atenţia celor mai pricepuţi specialişti din lume, în asamblarea manuală a maşinii. De precizat că noul model va ajunge şi în Moldova în toamna anului viitor 2016, iar doi din clienţi din ţara noastră au achitat deja avansul în mărime de 50.000 de euro!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ