Bentley prezintă 6 exemple de configurații a lui Bacalar: Vopsea din cenușă de coji de orez și lemn de 5.000 de ani!

305

Bentley a prezentat câteva configurații a celui mai scump model din gamă, noul Mulliner Bacalar. Roadsterul britanicilor va fi asamblat în doar 12 unități, fiecare dintre care va fi construit conform specificațiilor alese de client. Viitorii proprietari pot alege culoarea caroserie, ornamentele de la exterior și materialele folosite pentru salon.

Am pregătit șase opțiuni de design, fiecare cu propriile caracteristici și obiective individuale. Ce au acestea în comun? Este faptul că un astfel de nivel de personalizare și atenție la detalii, este disponibil doar în cazul modelului Bacalar” – a declarat șeful departamentului de culori și finisaje Maria Mulder.

Despre cât de mult s-au complicat cei de la Bentley pentru a oferi opțiuni premium, observăm chiar și atunci când vorbim despre culoarea caroseriei. Una din nuanțele disponibile, culoarea galbenă Yellow Flame, este alcătuită din plăci microscopice de dioxid de siliciu acoperită cu oxid de fier, obținute din cenușă de coji de orez. Tot aici putem adăuga o multitudine de opțiuni pentru decorarea interiorului.

Varianta lui Bacalar numită Clerkenwell potrivit oficialilor „reînvie spiritul traseului Brooklands, unde au concurat modelele clasice Bentley”. Aici este oferită o combinație de panouri vopsite în culoarea Moss Green și Cumbrian Green, piele Golden Oak și tweed Cheltenham. Numele acestei versiuni este împrumutat de la districtul Clarkenwell din centrul Londrei.

Ștafeta geografică este preluată de versiunea The Menlo, numită în cinstea parcului Menlo din California. Aceasta se distinge ușor prin caroseria albastră cu accente galbene și interiorul negru.

Următoarea este The Fulton, care poartă numele districtului Fulton River din Chicago, cu caroseria finisată în culoarea Lacquer Red și elemente decorative din lemn Riverwood cu vârsta de 5.000 de ani, extrase din mlaștini de turbă din estul Angliei!

După care urmează The Greenwich, The Brickell și, în cele din urmă, modelul demo The Randwick cu caroseria de culoare Yellow Flame și ornamente negru lucioase.

Sub capota lui Bacalar se regăsește o unitate W12 Bi-turbo de 6.0 litri volum, care cuplată la o transmisie robotizată cu opt rapoarte, livrează un total de 659 CP și 900 Nm.

NICIUN COMENTARIU