Bine de ştiut! Iată trei aplicaţii mobile care îţi pot uşura comunicarea cu automobilul tău!

70

Aplicațiile ne-au cam inundat viaţa în ultima perioadă de timp, astfel că oamenii folosesc tot felul de softuri pentru aproape orice lucru care cel puţin la prima vedere pare a fi banal. Mai nou, există programişti care au scos pe piață aplicații ce îi ajută pe șoferi să descopere problemele automobilului pe care-l conduc! Eşti curios să afli care sunt aceste?

Ei bine, noi îţi prezentăm doar trei dintre cele mai relevante şi mai utile. Acestea pot servi atât pasionaţilor cât şi celor mai începători automobilişti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Torque Lite (Android) sau DashCommand (iOS). Aceste aplicații (care funcționează doar cu un cititor OBD II cu Bluetooth compatibil pentru a trimite datele şi erorile de la motor către telefon) afişează date pe ecranul smartphone-ului tău date cum ar fi viteza maşinii, temperatura uleiului, temperatura apei, poziţia pedalei de acceleraţie dar şi turaţia motorului! Mai mult, softul în cauză este capabil să depisteze problemele mașinii, asemeni unui mecanic.

2. Spritmonitor.de (Android și iOS) Această aplicație poate fi downloadată gratuit și informează șoferii despre consumul maşinii. În plus, odată instalată, aceasta are opțiunea de a memora datele pentru reviziile curente și reparațiile efectuate, iar astfel îi reamintește șoferului de fiecare dată când vine ziua unei noi intervenții.

maxresdefault

3. Imechanic (Android și iOS) Aplicația este făcută de cei de la Inglobe Technologies și este capabilă să identifice când un șofer are probleme cu automobilul. Cu ajutorul acestui soft, orice conducător auto va fi instruit să facă diferite reparații minore la mașina pe care o are. Astfel, aplicația îi arată utilizatorului unde se completează uleiul, unde este poziţionat recipientul pentru lichid de frână sau vasul de expansiune, spre exemplu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ