Compania BMW a lansat în primăvara anului 2018, modelul care a fost așteptat de fanii mărcii mai bine de 20 de ani! Noul coupe Seria 8, vine să prezinte curentul de design ales de bavarezi pentru următoarele generații ale modelelor sale și să înfricoșeze concurenții din clasă.

În luna iulie curent, constructorul german de automobile anunța că a început deja asamblarea celui mai proaspăt model din gamă, noul Seria 8 Coupe, la uzina sa din Dingolfing. Acum, la exact două luni după aceste declarații, Seria 8 poate fi comandată și la noi în țară!

Pentru început BMW Seria 8 va fi oferit pe piață în două versiuni cu motorizări de top 840d xDrive și 850i xDrive. Varianta care este echipată cu motorul diesel de 3.0 litri volum și care oferă 320 de cai putere, va fi și cea mai accesibilă, având un preț de start de 86.700 euro.

Cei ce vor alege modelul 850i xDrive, vor savura benzinarul V8 Twin-turbo de 4.4 litri volum care în orice moment este gata să livreze cei 530 de cai putere pe care îi stăpânește. Clienții care optează pentru această versiune vor trebui să scoată din buzunar cel puțin 107.400 de euro.

Doritorii de a achiziționa acest coupe revoluționar, care cu siguranță va atrage priviri pe drumurile din țară, pot să o facă deja acum la distribuitorul oficial BMW Group în Moldova, compania Autospace, care deja este gata să primească comenzi pentru noul BMW Seria 8!

NICIUN COMENTARIU