BMW i4, un Gran Coupe electric de 530 CP și 600 km autonomie, a început testele

112

Bavarezii au dat start testelor cu noului EV BMW i4, un Gran Coupe foarte performant și care promite o autonomie mai mult decât decentă.

Primile imagini cu prototipul camuflat au fost postate pe internet, iar împreună cu pozele au apărut și câteva specificații tehnice. În primul rând, este bateria de înaltă tensiune nou concepută, ce include cea nouă tehnologie a celulelor de baterii. Conceptul este caracterizat de un design foarte plat şi de densitate energetică optimizată. Cu o masă de aproximativ 550 de kilograme, are o capacitate energetică de circa 80 kWh și poate propulsa mașina pe o distanță de 600 de kilometri.

Noul model va fi produs la uzina principală a companiei, în München, unde alte automobile produse sunt BMW Seria 3 Sedan cu motor termic şi propulsie plug-in hybrid, BMW Seria 3 Touring cu motorizare convenţională şi, din vara anului 2020, disponibil şi ca model plug-in hybrid, BMW Seria 4 Coupé şi BMW M4 Coupé.

Pe lângă designul sportiv şi elegant care este specific unui coupé cu patru uşi al mărcii, BMW i4 este caracterizat de un nivel de performanţă remarcabil.

Cu o rezervă de 530 cai putere, primul model Gran Coupé BMW i accelerează de la 0 la 100 km/h în circa 4,0 secunde şi poate dezvolta o viteză maximă de peste 200 km/h.

NICIUN COMENTARIU