BMW iNext s-ar putea numi în varianta de serie BMW iX! SUV-ul pur electric debutează în 2021

62

În următorii doi ani, cei de la BMW și-au planificat un program încărcat de lansări a modelelor electrice, iar unul dintre cele mai aeșteptate este versiunea de serie a conceptului iNext!

Din păcate, bavarezii nu dezvăluie în acest moment numele viitorului SUV, însă publicația BMW Blog scrie că oficialii mărcii au decis ca acesta să fie comercializat drept BMW iX.

Într-o măsură logică, aceste zvonuri ar putea fi veridice, din motic că un astfel de nume se potrivește perfect cu politica adoptatăde BMW pentru gama modelelor electrice.

Versiunea de serie a SUV-ului electric BMW iNext va fi capabilă să ofere o autonomie oficială de circa 600 de kilometri conform ciclului WLTP și va integra sisteme autonome de nivelul 3.

Bavarezii au confirmat anterior că producția noului EV, va începe în anul 2021 la uzina pe care nemții o dețin în localitatea germană Dingolfing.

La fel, în anul 2021, BMW planifică startul producției în Germania și pentru modelul BMW i4. Acesta reprezintă un coupe de clasă medie cu patru uși care va oferi o autonomie de până la 600 kilometri (WLTP). Nemții nu oferă încă detalii complete despre sistemul de propulsie, însă anunță că accelerația de la 0-100 km/h se va avea loc în mai puțin de 4 secunde, în timp ce viteza maximă va depăși pragul de 200 km/h.

NICIUN COMENTARIU