BMW introduce două ediţii speciale bazate pe Seria 1

17

BMW introduce două ediţii speciale bazate pe Seria 1

Începutul anului 2012 este bogat în ediţii speciale: de exemplu, Morgan a anunţat că va lansa un model special pentru că roadsterul 4/4 a împlinit venerabila vârstă de 75 de ani, Renault a continuat parteneriatul cu Bose şi pregăteşte un Koleos care va suna bine şi tot aşa.

Acum a venit rândul celor de la BMW, care au anunţat două ediţii speciale bazate pe Seria 1 Coupé şi Convertible. Ambele modele vor fi disponibile cu diferite îmbunătăţiri pentru împrospătarea aspectului exterior şi al interiorului.

Seria 1 Edition Exclusive va fi oferită cu grilă cromată, va avea capacele oglinzilor vopsite în nuanţa mată Oxide Silver şi vei putea să alegi pentru caroserie culoarea metalizată Mineral Grey. Dacă asta nu te încântă prea mult, vei avea la dispoziţie alte cinci nuanţe.

Interiorul se va distinge prin pielea Boston care va îmbrăca scaunele, printr-un volan sport şi inserţiile din aluminiu – asta dacă nu vrei lemn denumit Fineline Anthracite, care este opţional. Ar mai fi de menţionat că levierul frânei de mână a fost ornamentat cu nişte crom şi putem să vorbim despre cea de-a doua ediţie specială.

Seria 1 Edition Sport se remarcă prin pachetul M, o grilă vopsită cu negru lucios şi o culoare specială metalizată, denumită Carbon Black. În privinţa jantelor M din aliaj, va trebui să te decizi la dimensiuni, pentru că acestea vor fi oferite pe 17 sau 18 inci. Suspensiile au fost revizuite pentru a se comporta mai sportiv, iar modificările au continuat şi la interior.

Aici vei găsi un volan M, un pedalier din oţel inoxidabil şi inserţiile din aluminiu. Levierul cutiei de viteze şi maneta frânei de mână au fost învelite în piele nappa fină şi aparţin tot de pachetul M.

Cele două ediţii speciale vor fi disponibile pe piaţă din această primăvară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ