Bavarezii au prezentat grăbiți de circumstanțe, noul BMW M5 în versiunea Competition Package. Sport sedanul de lux vine acum cu ușoare îmbunătățiri la nivel exterior și un plus de performanțe.

Până astăzi în diferite teste versus, noul M5 de la BMW era într-un ușor dezavantaj în fața lui Mercedes-AMG E63 S. Chiar și așa, sedanul cu 600 de PS sub capotă reușea să țină piept presiunilor și chiar să iasă în fața oponentului său din Stuttgart. Istoria va fi rescrisă însă după lansarea lui M5 Competition care are deja mai multi CP decât E63 S Model (612 PS).

Bavareza vine cu un plus de 25 PS și duce numărul total la 625 iar Nm de cuplu motor rămân la 750. Accelerația de la zero la prima sută a scăzut cu 0.1 secunde și vă fură doar 3.3 secunde din prețul dvs prețios, în timp ce sprintul 0-200 km/h s-a redus cu 0.3 secunde. De menționat că la aceste performanțe a contribuit și garda la sol micșorată cu 7 milimetri mai jos.

BMW M5 Competition va putea fi comandat în nuanța Frozen Dark Silver, cu grila frontală în culoarea neagră, la fel ca și carcasele oglinzilor exterioare, difuzorul din bara spate sau terminațiile sistemului de evacuare. Un nou set de jante de 20 inch ar trebui să accentuieze diferența dintre un M5 și M5 Competition la nivel de design exterior.

Interiorul a primit noi accesorii din aluminiu și fibră de carbon, centuri de siguranță diferite și tapițerie Merino Aragon. În vânzare noul model va fi disponibil începând cu luna iulie.

NICIUN COMENTARIU