BMW publică imagini oficiale și oferă detalii despre noua generație Z4 M40i!

113

Compania BMW a prezentat publicului larg de la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach, California, noul model Z4. Constructorul german a oferit informații și imagini oficiale a versiunii Z4 M40i First Edition, urmând ca detaliile complete despre model să fie publicate pe data de 19 septembrie.

La capitolul design, noua generație Z4 păstrează o mare parte din elementele de design pe care le-am putut vedea în anul 2017 la același Pebble Beach, pe Concept Z4. Versiunea de serie promite precizie, dinamică și suplețe, toate acestea fiind caracteristicile modelelor de performanță care poartă semnătura BMW M Performance.

Noul BMW Z4 în versiunea M40i First Edition va fi oferit în nuanța Frozen Orange. Carcasele oglinzilor laterale sunt finisate în culoarea negră, jantele de 19 inch din aliaj au un design nou și unic, iar plafonul acționat electric din material textil a primit și el o nuanță deosebită. De asemenea, versiunea M40i First Edition integrează scaune reglabile electric cu memorie, cusături speciale, un sistem audio marca Harman Kardon și cel mai nou sistem de infotainment disponibil în gama BMW. Tot pentru versiunea First Edition, BMW a pregătit faruri LED cu funcție matrix pentru faza lungă și un Head-Up Display.

Roadster-ul de performanță BMW Z4 M40i, este echipat cu un motor cu șase cilindri de 3.0 litri volum, ce oferă 340 de cai putere. La fel constructorul german oferă o suspensie sport cu amortizoare controlate electronic, un sistem de frânare M Sport și un diferențial M Sport. Deși informații despre transmisiile ce vor fi folosite pe acest model încă nu există, reprezentanții BMW declară că Z4 M40i va accelera de la 0-100 km/h în doar 4.6 secunde.

Nemții încă nu oferă detalii despre transmisiile disponibile pe Z4 M40i, însă ne spun că sprintul de la 0 la 100 km/h are loc în 4.6 secunde, consumul mediu mixt anunțat pentru această versiune este de 7.1-7.4 litri/100 de kilometri.

Precum am scris și mai devreme, detaliile complete despre motorizări, transmisii și echipamente opționale disponibile pe noua generație BMW Z4, vor fi anunțate pe data de 19 septembrie. Noul BMW Z4 urmează să fie deasemenea expus în cadrul Salonului Auto de la Paris în luna octombrie, iar debututul comercial al acestuia este programat pentru primăvara anului 2019.

NICIUN COMENTARIU