BMW publică primele imagini oficiale cu Seria 5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift!

382

În a doua jumătate a lunii mai, cei de la BMW au dat start campaniei de promovare a noului Seria 5 facelift. La câteva zile distanță, divizia BMW sin Coreea de Sud a făcut publice imagini teaser care vizau lansarea lui Seria 6 Gran Turismo facelift!

Acum, aceeași coreeni continuă să livreze informași și imagini noi cu noile modele. Reprezentanții companiei au publicat pe Instagram câteva imagini cu Seria 5 facelift, dar și fotografii ale lui Seria 6 GT facelift.

În cazul lui Seria 5 facelift, în imaginile făcute publice observăm partea frontală unde se evidențiază grila restilizată, farurile modificate și prizele de aer de dimensiuni generoase. La posterior, designerii pregătesc stopuri cu o semnătură luminoasă nouă și un difuzor restilizat.

Nemții au pregătit și un pachet generos de sisteme de siguranță și asistență, iar display-ul central va proiecta cea mai nouă versiune a sistemului de infotainment BMW iDrive 7.0.

Gama de motorizări va fi alcătuită din versiuni mild-hybrid cu sistem electric de 48V, totodată integrând și două variante plug-in hybrid, printre care BMW 530e cu 292 de cai putere și BMW 545e cu 394 CP.

Ambele modele vor fi prezentate publicului în data de 27 mai, în cadrul unui eveniment online!

NICIUN COMENTARIU