BMW Seria 7 ar putea primi o nouă motorizare V12 pentru versiunea M760i!

114

Proaspăt lansatul BMW Seria 7 ar putea beneficia de un upgrade substanţial în viitorul apropiat. Potrivit unor surse din cadrul companiei bavareze, flagmanul germanilor urmează să găzduiască un imens propulsor pe benzină, V12, preluat de la limuzina Rolls-Royce! Acesta va debuta în versiunea 760i şi 760Li!

La etapa actuală, cel mai puternic model din gama Seriei 7 este BMW-ul 750i, echipat cu un V8 de 4.4 litri turbo-aspirat, ce livrează 450 de cai putere şi care s-a dovedit a fi extrem de performant pentru un automobil din segmentul său. Cu puţin noroc însă, acest lucru este pe cale să schimbe, iar pasionaţii mărcii vor vedea în sfârşit un concurent pentru S8 dar şi S-Class AMG. Dacă zvonurile se vor confirma, atunci şeptarul va găzdui sub capota sa, un V12 de 6.6 litri volum, turbo-aspirat, ce dezvoltă 600 de cai putere!

Mai mult de atât, ne putem aştepta şi la versiunea M760i, ce va utiliza serviciile aceluiaşi motor, doar că modificat să producă peste 600 de cai putere, ceea ce poziţionează noul Seria 7 într-o altă ligă! Nu se ştie deocamdată dacă versiunile 760i şi M760i vor beneficia de sistemul xDrive sau vor rămâne fidele tracţiunii pe puntea spate, însă am putea afla în primăvara anului 2016, atunci când BMW ar putea dezvălui lumii noile modele!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ