Bugatti lansează încă două versiuni speciale ale lui Chiron! Noire Sportive și Noire Elegance vor fi asamblate în doar 20 de exemplare

70

Pe lângă construcția supercarurilor de înaltă performanță, cei de la Bugatti sunt bine cunoscuți ca un constructor ce adoră să lanseze versiuni speciale limitate la doar câteva exemplare. În acest an producătorul francez continuă tradiția și lansează două versiuni exclusive ale modelului Chiron.

Chiar dacă în primăvară au expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva modelul La Voitur Noire, care totodată a devenit și cel mai scump supercar construit vreodată de producătorul din Molsheim, cu un preț de 16.7 milioane de euro, cei de la Bugatti vor să-și mai bucure odată fanii și clienții în 2019.

Chiron Noire Elegance este prima surpriză pe care o scot de după cortinp cei de la Bugatti. Modelul propune elemente de caroserie din fibră de carbon, o grilă a radiatorului restilizată care integrează logo-ul companiei confecționat din argint, jante cu design special și etriere finisate în culoare neagră.

La interior, Chiron Noire Elegance, se diferențiază prin scaune tapițate în culoarea neagră și inscripția Noire aplicată pe consola centrală, tetiere și pragurile laterale.

Al doilea model exclusiv pregătit de Bugatti primește numele Chiron Noire Sportive. Potrivit oficialilor, toate elementele caroseriei ale acestei variante vor fi finisate în negru mat, iar butoanele și ceasurile de la interior vor primi și ele o nuanță a culorii negre. Și în acest caz inscripția Noire se va regăzi pe consola centrală, tetiere și pragurile laterale.

Reprezentanții Bugatti declară că vor asambla doar 20 de exemplare Noire Sportive și Noire Elegance, iar prețul de pornire va fi de 3 milioane de euro. Livrările sunt programate să înceapă în toamna anului 2020.

NICIUN COMENTARIU