Producătorul francez de supercaruri a declarat recent că recheamă în staţiile de deservire tehnică, circa 47 de unităţi a modelului Chiron.Fiecare maşină va fi transportată de către companie la cea mai apropiată reprezentanţă unde va fi reparată în mod urgent.

Publicaţia Bloomberg anunţă că cauza rechemării supercarurilor ce dezvoltă 1500 CP şi viteze maxime cosmice, vine după ce constructorul de automobile a anunţat organul de drept National Highway Traffic Safety Administration, despre faptul că a descoperit o problemă la sudura scaunelor, fapt ce poate afecta grav securitatea pasagerilor.

Supercarurile afectate, 12 dintre care se află în SUA, vor fi tractate în cel mai scurt timp la cel mai apropiat dealer centru Bugatti, unde vor fi examinate până la cel mai mic element. Daca vor fi depistate anumite abateri de la standarte sau defecte, acestea imediat vor fi înlăturate şi schimbate cu piese noi. Bugatti la fel anunţă că toate cheltuielile vor fi suportate de companie.

Amintim că Bugatti Chiron, este echipat cu un propulsor W16 cu patru turbosuflante, care cuplat la o cutie robotizată dezvoltă 1500 CP şi 1600 Nm cuplu motor. Accelerarea de la 0-100 km/h durează 2.5 secunde, iar viteza maximă atinge pragul de 420 km/h.

NICIUN COMENTARIU