C-Line – noua gamă entry-level de la Citroen

49

C-Line – noua gamă entry-level de la Citroen

Noul plan de restructurare al grupului PSA presupune şi o reaşezare a modelelor alături de o plasare diferită a celor două branduri auto din portofoliu.

Frederic Banzet, preşedintele executiv Citroen, a declarat că marca pe care o conduce va dispune de două game diferite, complet opuse în ceea ce priveşte publicul ţintă. Respectiv, gama DS va rămâne vârful de lance, încercând să ofere produse din ce în ce mai competitive cu oferta premium germană, iar la celălat capăt, va lua naştere o nouă gamă, cu numele C-line, axată pe vehicule cu un preţ competitiv.

Primul produs al noii linii va fi înlocuitorul lui C3, un model nu atât de popular pe cât se aşteptau francezii. Modelul nu va fi un rival pentru modelele low-cost de la Dacia, ci un produs poziţionat competitiv din punct de vedere al preţului, inspirat de conceptul C-Cactus, prezentat în 2007.

Reducerea costurilor în gama C-Line se va face prin simplificarea listei de modele, prin reducerea numărului de motorizări disponibile. Chiar şi aşa, Citroen promite că nu va cădea în capcana competiţiei la nivel de preţuri abordabile, încercând să ofere clienţilor săi şi un design captivant.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ