Cadillac vrea un model mai puternic în caroseria lui CTS! Ţinteşte în viitoarele modele AMG şi M5

22

Americanii au pus la punct vreme îndelungată o lovitură de graţie în segmentul sedanurilor premium sport, iar odată cu lansarea modelului Cadillac CTS-V, ambiţiile constructorului de automobile de peste ocean au ajuns să se materializeze. Rezultatul anilor grei de muncă s-au tradus într-un nou model, care printre omologii săi de la Audi, Mercedes-Benz şi BMW, se poate lăuda cu cel mai potent motor. 

Însă, chiar dacă performanţele sedanului CTS-V în generaţia actuală 2016, sunt cu un cap peste concurenţii săi, cel puţin pe foaie, americanii încă resimt presiunea trio-ului german şi se pregătesc de ofensivă. Iar aşa cum foarte curând, Mercedes-Benz dar şi BMW îşi vor reînnoi armata de modele E-Class AMG şi M5, Cadillac a decis că este cazul să îi întâmpine cu un upgrade considerabil.

„Războiul rece continuă”, susţine purtătorul de cuvânt al celor de la Cadillac, „iar în lupta pentru supremaţie se va trece de pragul celor 640 de cai putere”, se spune în interview-ul acordat jurnaliştilor de la automobilemag.com. Acest lucru ar însemna că modelul CTS-V, urmează să fie modificat pentru a corespunde noilor provocări.

2016-cadillac-cts-v-front-view-in-motion

Ne putem aştepta astfel la un nou model tratat cu mai mulţi cai putere, o dietă strictă cu fibră de carbon şi setări sport mult mai rigide. Mai ales că pe piaţa locală din SUA, Cadillac-ul are un concurent serios în faţa unui Dodge Charger Hellcat care se prezintă cu 707 cai putere!

2016-cadillac-cts-v-rear-end

2016-cadillac-cts-v-rear-end-02

2016-cadillac-cts-v-sedan-cabin

2016-cadillac-cts-v-sedan-engine

2016-cadillac-cts-v-sedan-front-bumper-detail

2016-cadillac-cts-v-sedan-front-three-quarter-01

2016-cadillac-cts-v-sedan-headlight

2016-cadillac-cts-v-side-profile

â

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ