Campania „TUNE IT! SAFE!” continuă cu un Chevrolet Corvette tunat frumos!

45

Expoziţia specializată pentru împătimiţii de tuning, Essen Motor Show 2015, îşi va deschide în curând uşile pentru primii vizitatori, iar anul acesta Ministerul Transportului împreună cu Asociaţia Tunerilor Auto le-a pregătit o nouă surpriză. Un sportcar modificat în cadrul campaniei „TUNE IT! SAFE!”.

Acesta nu este primul automobil modificat de autorităţile germaniei în parteneriat cu asociaţia tunerilor auto, iar tradiţia este respectată de la an la an. Astfel organele de forţă speră să atragă atenţia pasionaţilor asupra faptului că automobilele modificate „greşit” prezintă un adevărat pericol public. În fapt, autorităţile încurajează tuningul auto, dar numai cel efectuat de către companiile autorizate.

Revenind la maşina tunată din acest an, vedem un Chevrolet Corvette unicat, lucrat de specialiştii TIKT Performance. Designerii companiei au optat pentru un bodykit realizat din firbă de carbon, cu aripi evazate şi praguri laterale mai proeminente şi un eleron pe capota portbagajului. Din întreg peisajul nu puteau lipsi luminile speciale caracteristice maşinilor de poliţie, şi nici jantele de 19 şi 20 inch (faţă/spate) încălţate în anvelope de performanţă, Hankook Ventus S1 evo.

Sub capotă a rămas untitatea pe benzină de 6.2 litri V8 care dezvoltă în continuare 459 de cai putere şi 630 Nm de cuplu motor. Agregatul vine conectat la transmisia automată cu şapte rapoarte, care menajează totalul de cai putere pentru un sprint de la zero la o sută în 4.2 secunde în timp ce viteza maximă atinsă se ridică la 290 km/h.

000 (1)

000 (2)

000 (3)

000 (4)

000 (5)

000 (6)

000 (7)

000 (9)

000

000 (10)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ