Camperul perfect pentru distanțarea socială și izolare pe timp de pandemie (VIDEO)

7511

Cine și-ar fi imaginat că în curând vom căuta cele mai îndepărtate locuri pentru a ne ascunde de un ucigaș invizibil? Cine s-ar fi gândit că acea zi, din filmele horror, ar putea deveni realitate?

Ok, ok, nu vă panicați. Ziceam că ar putea fi realitate și că niciodată nu știi ce pericol te paște. Iată de ce este bine să fii pregătit pentru orice situație de acest gen. Un SUV cu roți mari, bine echipat, capabil de off-road adevărat nu obstacole simulate, care să care după el un camper, la fel de rezistent.

Ce mașină să îți alegi, decizi singur, dar iată camperul ți-l putem recomanda. Bruder EXP-6 GT, pentru drumuri și în afara drumurilor. Important să aibă viață în el, motorul care îl va tracta.

Căsuța pe roți, are o gardă la sol de tocmai 650 mm, deci nu trebuie să îți fie frică unde intri cu ea. Și nici de apă nu îi este frică, pentru că poate pluti, este închisă ermetic, mai bine ca Arca lui Noe!

Suspensia este reglabilă, cu perne de aer, iar celula în care dormi, stă fixată pe un cadru de metal foarte rigid. Pentru situații neprevăzute are și un troliu, iar anvelopele tot-teren fac parte din nebunia care te pune pe drumuri.

Și e și spațios! Măsoară tocmai 6.7 metri în lungime, cu acoperiș extensibil, pentru mai multă senzație de aer, două paturi, bucătărie interioară, dar care poate fi mutată și afară, cabină de duș (poți face duș și afară, este prevăzut camperul), mașină de spălat vase, baterii solare, rezervor de apă de 170 de litri, o baterie de 225 Ah și muuuuulte multe altele.

Apropo, nu se zgârâie, datorită vopselei speciale aplicate pe toată suprafața ”căsuței”.

Bine și costă ceva bani. Cam pe la 100.000 de dolari începe prețul, dar știi sigur că ajungi oriunde și te poți simți ca acasă. Și nu, nu e reclamă, nu le găsești în vânzare în Moldova.

NICIUN COMENTARIU