Este prematur să vorbim despre un succes răsunător, în ce priveşte lansarea noului Lamborghini Urus, autointitulat cel mai rapid SUV din lume, însă poate fi momentul oportun pentru un nou proiect al italienilor, un sedan sport cu influenţe de supercar.

Nici eşecului nu poate fi condamnat noul Urus, mai ales că acesta concurează cu supercari mult mai apropiate de pământ. Iată că în acest segment, cel al sportivelor, se pare că a mai rămas loc şi pentru maşinile cu patru uşi. Ştim bine că Porsche domină nişa cu modelul Panamera şi că Mercedes vrea să îi fure din cota de piaţă, cu viitorul AMG GT cu patru uşi. Din aceleaşi motive, proiectul unui sedan super-sport de la Lamborghini, cu silueta de supercar, nu pare chiar străin imaginaţiei.

Probabilitatea ca prototipul să revină pe masa designerilor este şi mai mare, din moment ce un asemenea concept a existat în trecut, fiind prezentat la Salonul Auto de la Paris, în anul 2008. Sedanul, a cedat în favoarea lui URUS, fiind impus practic de explozia de cereri, pe piaţa de crossovere.

Acum însă, că offroader-ul cu înclinaţii sport, este deja lansat, dreot concurent pentru Bentayga şi Cayenne, nu ne rămâne să aşteptăm şi un rival pentru Panamera şi AMG GT!

NICIUN COMENTARIU