Ce faci dacă îți expiră ITP-ul la mașina ”românească”, în perioada pandemiei?

579

Pentru a nu fi amendat și a evita problemele de orice gen, cu legea, reprezentanții de la RAR (Registrul Auto Român) au venit cu un comunicat oficial, pentru toți automobiliștii.

Dacă în cazul permisului de conducere, sau mai bine zis dovada înlocuirii, după expirare a fost prelungită automat, din oficiu, iată că ITP-ul sau inspecția tehnică periodică este mai greu de obținut.

RAR-ul amintește tuturor că ITP-ul rămâne un demers responsabil și obligatoriu pentru întregul angrenaj al siguranței la trafic. Toate reprezentanțile RAR din țară au fost dezinfectate și igienizate, iar toate măsurile de protecție pentru angajați și clienți sunt respectate ad litteram, informează oficialii.

Ne protejăm pe noi și vă protejăm pe dumneavoastră, stimați clienți, pentru ca totul să fie bine! Am limitat interacțiunea dumneavoastră cu angajații, iar prestațiile pot fi achitate cu cardul fără nicio dificultate.

Am scurtat timpii de așteptare pentru eliberarea actelor, iar toate reprezentanțele RAR din România funcționează după programul normal.

IMPORTANT! Conform recomandărilor reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne și ale Grupului de Comunicare Strategică, în vederea deplasării către reprezentanțele RAR sau către stațiile ITP autorizate, puteți bifa în declarația pe propria răspundere punctul 2, respectiv „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor”.

NICIUN COMENTARIU