Ce poţi face pe pârtia de SKI cu un Audi R8 şi Audi RS4?! (VIDEO)

55

Când te plictiseşti prea mult, îţi vin tot felul de idei îndrăzneţe, iar dacă mai ai şi posibilitatea să le realizezi, atunci multe dintre acestea se pot dovedi cu adevărat distractive. Spre exemplu, imaginează-ţi cum ar fi să îţi suni prietenul (posesor de RS4) şi să mergeţi pe o pârtie de ski cu maşina? Asta după ce tocmai te-ai întors de la alergat pe suprafaţa unui lac îngheţat, unde nu există limite de viteze altele decât cele care ţi le poţi impune tu!

În zilele de ninsoare abundentă, cei mai fericiţi par a fi proprietarii de sedanuri sport, cu tracţiune integrală. Iar la această categorie se înscriu cel mai des bărbaţii cu Audi şi Subaru. Aceste două mărci şi-au creat o adevărată alură de maşini invincibile pe teren accidentat, noroi sau zăpadă, în mare parte datorită legendelor din sportul auto cum ar fi Audi 80 Quattro.

Prin urmare ar fi păcat să nu respecţi tradiţia şi să nu ieşi la o demonstraţie de măiestrie şi îndemânare, ştiind că sub capotă deţii o herghelie de cai putere, gata oricând să rupă din hamuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ