Cel mai excentric Renault Megane din lume se află în Moldova.

1691
Renault Megane Excentric

Renault Megane este una din preferatele moldovenilor, grație prețului mic de achiziție, motorului diesel de 1,5 l volum și costurilor mici de întreținere. Dragostea unora față de această mașină nu are limite iar un bun exemplu este mașina din imagini.

Acest Renault Megane a fost scos la vînzare, anunțul a apărut pe un site specializat din țară. Proprietarul declară că mașina a fost importată ”de la Germania”!

Renault Megane Excentric

Din imagini, putem observa că mașina a trecut prin mainele unui atelier de tuning care i-a conferit un aspect agresiv. Pe măsură sunt și jantele, la 18 inci dar și sistemul de eșapament. O persoană neinițiată ar putea declara că este un monstru sau un bolid de curse însă, sub capotă se regăsește o unitate diesel de 1,5 l volum. Proprietarul declară că este un propulsor econom și foarte puternic.

Renault Megane Excentric

Mai mult, acesta i-a și dat un nickname, Bentley Turbo R! Nu știm care ar fi asocierea cu această mașină, poate dragostea proprietarului de mașinile Bentley sau poate la mijloc o fi vreo enigmă? Cert este un lucru, acest Megane poate fi numit drept cel mai ”excentric” Megane pe care l-ai văzut vreodată.

Renault Megane Excentric

P.S. Prețul acestui ”Bentley Turbo R” este mai mult decît modest, doar 4300 euro…și este negociabil.

NICIUN COMENTARIU