Când plăteşti pe un automobil cel puţin 200.000 de euro, ai tot dreptul să pretinzi şi să crezi că ai ales produsul desăvârşit şi că nu ai de ce să îţi faci vreodată griji. Ei bine, iată că nu este chiar aşa, pentru că spre exemplu, Bentley Bentayga, deja întâmpină primile defecte.

Bentley anunţă primul recall în service pentru modelul Bentayga livrat în Statele Unite pe motiv că unele prinderi ale planşei de bord dar şi cele ale mecanismului fotoliilor faţă se pot slăbi uşor. Despre acest lucru s-a aflat în urma unei inspecţii de rutină, când inginerii companiei au observat că lipsesc datele despre forţa de strângere a torx-urilor.

De aici s-a ajuns la ideea că unele şuruburi ar putea fi prinse prost, iar cu timpul se pot „elibera”, ceea ce pune în pericol siguranţa pasagerilor maşinii, în special în cazul unui accident! Ulterior, temerile s-au adeverit şi anume în cazul planşei de bord, dar şi a fotoliilor faţă.

Pentru a rezolva problema 88 dintre proprietarii de Bentley Bentayga sunt aşteptaţi acum în service pentru a o verificare şi remedierea problemei. Reparaţia este gratis însă îi va costa o groază de timp pe proprietarii acestui SUV luxos, iar din câte ştim, timpul este foarte preţios pentru oamenii care îşi pot permite un astfel de automobil.

2017-Bentley-Bentayga-front-three-quarter-07 Bentley-Bentayga-33

NICIUN COMENTARIU