Valentin Gâlcă, zis și Cicică, locuiește în comuna Solonț, Bacău, iar printre localnici este cunoscut ca fiind ”cel mai inventiv” din sat! Acesta conduce un Opel Astra decapotabil, pe care l-a înfrumusețat cu tot ce a găsit pe lângă casă și chiar și ceva în plus.

De la perne, monede, rămășițe de rochii, becuri și mai tot ce lucește, până la embleme, spoilere și bucăți de țeavă, toate aceste elemente se regăsesc pe mașina lui Cicică, care se declară ”mândru” atunci când o conduce. Pe unele vehicule modificate de el, pot apărea chiar și girofare, ligheane, antene, bare de dacia, logo-uri de BMW și multe alte fleacuri.

Bărbatul este mulțumit cu ceea ce face, iar tuningul propus de el se și vinde, uneori. A reușit să vândă o căruță și un scuter, ambele lucrate și înfrumusețate, mai croșetează ciorapi și pulovere, care deasemenea le vinde, iar acum, are la vânzare un alt scuter.

Cicică din Solonț, românul care tunează mașini și motociclete, crește gâște, împletește și coase, face icoane cu Arsenie Boca. Este cel mai mare fan BMW și face cel mai creativ tip de tuning de vehicule, cu capace de vopsea, cuverturi, mușama și girofare, pune televizor în căruțe. Vrea să fie numit „Regele comunei”, poartă multe bijuterii de aur și urmează să-și ia carnet de conducere pentru „cea mai frumoasă mașină din România”, scrie libertatea.ro.

Când nu ai BMW… îți faci

Опубликовано Livia Milieș 12 марта 2018 г.

Vedeți și acest LINK, în cazul în care nu se deschide videoclipul.

NICIUN COMENTARIU