Cel mai nou Megane 2016 va debuta la Frankfurt

57

Despre acest lucru a anunţat purtătorul de cuvânt al companiei franceze. Cea de a patra generaţie a unuia dintre cele mai populare modele din gama constructorului de automobile Renault, Megane-ul, va fi prezentat în cadrul conferinţei de presă organizate pentru data de 15 septembrie.

Se cunoaşte faptul că Renault lucra de ceva vreme la un succesor pentru Megane, iar prototipul acestuia a fost văzut de nenumărate ori pe drumurile publice, aflat în teste. Dar aşa cum maşina purta toate accesoriile necesare pentru un camuflaj reuşit, designul acesteia rămâne a fi în continuare o necunoscută. Tot ce avem este o imagine render publicată pe site-ul autoevolution.com.

Aşadar, vedem trăsături de design comune cu proaspăt lansatul Talisman, blocurile optice cu LED, grila faţă masivă şi logo-ul Renault impozant. Acestea vor „ascunde” una dintre motorizările binecunoscute deja, ca TCe 130, dCi 110 sau dCi 130, cuplate la transmisii manuale şi automate, etajate în cinci sau/şi şase rapoarte.

Mai multe detalii dar şi poze cu noul hatchback vă vom putea oferi direct de la Salonul Auto de la Frankfurt, unde Megane-ul va fi prezentat în compania fraţilor săi Talisman şi Talisman Estate, Kadjar dar şi Espace.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ