Cel mai rapid model marca McLaren, viitorul Speedtail urmează a fi succesorul legendarului F1. Modelul va fi prezentat în data de 26 octombrie, iar producția va avea un tiraj limitat de doar 106 unități.

Oficialii McLaren declară că toate exemplarele au fost deja rezervate, iar clienții care au ales să depună comanda fermă vor face cunoștință cu Speedtail în cadrul unui eveniment special. La fel, McLaren îi anunță pe aceștia că vor avea la dispoziție o gamă variată de opționale, printre care și o siglă fabricată din aur alb de 18 carate și fibră de carbon.

Noul McLaren Speedtail face parte din gama modelelor Ultimate Series a producătorului britanic și va fi oferit într-o configurație de 1+2 locuri. Mike Flewitt, șeful McLaren, declară că noul Speedtail va fi echipat cu un sistem de propulsie hiybrid, care va avea la bază un motor V8 Bi-turbo de 4.0 litri volum. Până în acest moment, oficialii constructorului britanic nu au oferit însă detalii despre sistemul hybrid implementat, dar au asigurat că viitorul hypercar va avea peste 1.000 de cai putere.

Plus la toate, viitorul Speedtail va deveni cel mai rapid McLaren de serie de până acum, viteza maximă al căruia va depăși limita de 390 km/h!

NICIUN COMENTARIU